Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

Olet eksynyt sivustolle, joka on täynnä vähän vähemmän järkeensä kiinnittyneen homokummituksen ajatuksia maailmasta. Sivulla tulee olemaan (sitä mukaa kun jaksan kirjoittaa ja päivitellä) tarinoita, ehkä joskus runojakin, enemmän ja vähemmän vakavia mietteitä eri asioista.

Sivuston yläreunassa olevasta kuvasta huolimatta (joka on rakkaan edesmenneen lemmikkini muistoalttari tai jokin sen tapainen) pyrin pitämään sivustolla kohtalaisen positiivista ilmapiiriä yllä, vaikkakin myös varmana tulen kirjoittamaan toisinaan keskivaikeasta masennuksestani. Sivuston tarkoitus on päästää ulos myös negatiivisempia tuntemuksia, ja mahdollisesti sivustolle eksyville jonkinlaista vertaistukea tai mahdollisesti masentuneiden läheisille esimerkkiä mitä masentuneen päässä voi liikkua. Eli mahdollisesti myös jonkinasteista opetuksellista materiaalia tulee olemaan luvassa, jos asiaa niin haluaa ajatella.

Koitan myös ajasta ja maltista riippuen latailla aina toisinaan "töissä" tekemiäni käsitöitä, mikäli ne onnistuvat sen näköisesti että niitä voi näyttää. (allekirjoittanut ei ole koskaan saanut itselleen ammattia - siksi siis heittomerkit) Sivustolle eksyvät siis pääsevät ajan mittaan niillekin naureskelemaan - kuinka Luigin nenästä on tullut liian iso tai Mario on liian pitkä. Mutta niistä enemmän sitten kun sen aika on.

Vielä kerran: tervetuloa, sinä eksynyt sielu, joka epäonneksesi kompuroit tiesi tälle sivustolle, ja hyvää matkaa retkelläsi sen ihmeellisiin höpötyksiin.

Homokummitus neno-chan~

©2017 Yhden kummituksen ajatuksia - suntuubi.com