Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TARINANURKKA

Tarinanurkka sisältää omakirjoittamiani tarinoita, joista kerron lyhyen kuvauksen alla. Mahdolliset kritiikit ruusuineen ja risuineen voi jättää tulevaisuudessa vieraskirjan puolelle. Täällä tulee myös lukemaan, mitkä tarinat on kesken, mitkä valmiita, ja mahdollisesti pientä mainostusta mitä tulevan pitää.

 

Henkijuttu (väliaikainen nimi, valmis siltä osin mitä aion julkaista täällä)

Prologi+2 ensimmäistä lukua kirjasta, jota olen alkanut kirjoittamaan. Maailman tasapaino on alkanut horjua, ja kuolema on ottanut tehtäväkseen kerätä muut luonnonvoimat ja niitä hallitsevat henget selvittämään asiaa. Etsiessään muita Thanatokselle selviää, että jo kaksi henkeä ovat menettäneet hallinnan elementeistään. Lisäksi yksi heistä, äänen henki Vocane, päättää sekoittaa kuolevaiset jumaloitujen henkien taisteluun.

 

History Unspoken (kesken)

Vinemarin kuningasparia pidettiin kansan keskuudessa kuin toisilleen luotuina, mutta kaikki muuttui kuitenkin nuoren prinssi Calderin syntyessä. Kuin tyhjästä kuninkaan suhtautuminen poikaansa muuttui lapsen saapuessa maailmaan, rikkoen rauhallisen ja rakastavaisen pariskunnan yhteiselon totaalisesti. Kuningatar Sheilah päätti kuitenkin suojella poikaansa aviomiehensä vihaa vastaan, hinnalla millä hyvänsä. Hän uhraa paljon ja enemmän pitääkseen lapsensa turvassa. Kuitenkaan sekään ei aina riitä, ja nuori prinssi joutuu lopulta opettelemaan, kuinka hän voi voittaa uusia ystäviä puolelleen, millaisia juonia vihollinen voi käyttää, ja kuinka selvitä isänsä vihaa vastaan maailmassa, jossa mikään ei tunnu koskaan menevän täysin niin kuin toivoisi.

 

Susipoika Micah (tauolla)

Micah eli aivan tavallista elämää vielä hetki sitten, mutta nyt kaikki on muuttunut. Hän käy läpi muutosta, jollaista vain harva hänen ikäisensä käy läpi elämässään, Micah on nimittäin muuttumassa ihmissudeksi. Teinipojan elämä kääntyy ympäri, kun hänen on opittava hyväksymään muutokset, hillitsemään itseään aivan uudella tasolla, eikä hän voi kertoa muutoksesta kenellekään. Neuvojikseen hän saa vain kummalliset kaksoset, Leon ja Leahin, joista ei aluksi tunnu olevan ollenkaan apua, enemmän vain haittaa, mutta hullulta vaikuttava kaksikko voi ehkä auttaa nuorta Micahia enemmän kuin poika osaa uskoa.

©2019 Yhden kummituksen ajatuksia - suntuubi.com