Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TARINANURKKA

Tarinanurkka sisältää omakirjoittamiani tarinoita, joista kerron lyhyen kuvauksen alla. Mahdolliset kritiikit ruusuineen ja risuineen voi jättää tulevaisuudessa vieraskirjan puolelle. Täällä tulee myös lukemaan, mitkä tarinat on kesken, mitkä valmiita, ja mahdollisesti pientä mainostusta mitä tulevan pitää.

 

History Unspoken (kesken)

Vinemarin kuningasparia pidettiin kansan keskuudessa kuin toisilleen luotuina, mutta kaikki muuttui kuitenkin nuoren prinssi Calderin syntyessä. Kuin tyhjästä kuninkaan suhtautuminen poikaansa muuttui lapsen saapuessa maailmaan, rikkoen rauhallisen ja rakastavaisen pariskunnan yhteiselon totaalisesti. Kuningatar Sheilah päätti kuitenkin suojella poikaansa aviomiehensä vihaa vastaan, hinnalla millä hyvänsä. Hän uhraa paljon ja enemmän pitääkseen lapsensa turvassa. Kuitenkaan sekään ei aina riitä, ja nuori prinssi joutuu lopulta opettelemaan, kuinka hän voi voittaa uusia ystäviä puolelleen, millaisia juonia vihollinen voi käyttää, ja kuinka selvitä isänsä vihaa vastaan maailmassa, jossa mikään ei tunnu koskaan menevän täysin niin kuin toivoisi.

 

Susipoika Micah (kesken)

Micah eli aivan tavallista elämää vielä hetki sitten, mutta nyt kaikki on muuttunut. Hän käy läpi muutosta, jollaista vain harva hänen ikäisensä käy läpi elämässään, Micah on nimittäin muuttumassa ihmissudeksi. Teinipojan elämä kääntyy ympäri, kun hänen on opittava hyväksymään muutokset, hillitsemään itseään aivan uudella tasolla, eikä hän voi kertoa muutoksesta kenellekään. Neuvojikseen hän saa vain kummalliset kaksoset, Leon ja Leahin, joista ei aluksi tunnu olevan ollenkaan apua, enemmän vain haittaa, mutta hullulta vaikuttava kaksikko voi ehkä auttaa nuorta Micahia enemmän kuin poika osaa uskoa.